dimarts, 18 de setembre del 2012

Preparant el viatje

Ja comença a ser hora d'explicar com tenim el projecte. Aquestes últimes setmanes hem avançat força en multitud de temes. Destins, timming, logística i preparacions vàries.

A grans trets, la setmana que ve marxem cap a Londres. Un parell de mesos allà i arrenquem la part principal del viatge, començant per Índia i Nepal, ja farem, més endavant, un post detallant els destints previstos.

Fins ara feina variada:

-Arreglar la sortida del pis. Ja está gairebé tot empaquetat i moltes de les coses que volem guardar en el destí on passaran els pròxims mesos.

El pis empaquetat!
-Primera estació Londres. La Lili ja ens ha inscrit a un curs d'anglès, la Lola ja té tots els papers en regla per poder anar a viure a Londres (passaport inclòs) i nosaltres les coses gairabé a punt.

Preparant els documents amb la Veterinària.
-Preparació d'equipatge (farem un post dedicat a l'equipatge). El més important son les motxiles, després de molt rondar ja tenim les que buscàvem (les motxilles mareixen una explicació de moment una foto del dia que les varem rebre). I sense fer res ja estan mig plenes, òbviament hem de revisar tot el que ens emportem i reduir pes...

La parella d'Osprey que ens acompanyaran pel món.
-Ruta. Com us deiem, ja la tenim definida i hem de tancar-la amb l'agència que gestiona els bitllet principals. Tot i això ens deixem una setmana més ja que aquesta setmana tenim un dinar important amb un professional dels viatges que potser ens fa repensar algun tema. També us explicarem com ha anat. De moment continuem anant a la Biblioteca per aprofundir en els llocs, però volem deixar una gran part a la improvització, als consells i recomenacions vàries que anem rebent a mesura que avancem per terres llunyanes.

-Gestions vàries: baixa del gimnàs, del club de vins (i d'altres), gestió de poders, organització de comptes bancaris i de valors, targetes de crèdit, American pels punts i Visa per treure diners sense comissions (bé 1 euro per operació), renovació del DNI, alguna altre gestió que encara no us podem avançar però que us anunciarem en breu, multitud de consultes i cerques als web, demanar hora al Clínic per les vacunes, contractació de l'assegurança de viatge i un sense fi que segur que no tancarem.

Pas a pas. Ara a deixar Sant Cugat i a instal·lar-nos a Londres.