dijous, 8 de novembre del 2012

Acomiadar-se

Ja tornem a ser a Londres. Ara sí, amb la sensació d'haver començat la ruta. D'aquí 18 dies deixarem Londres direcció Bahrain i començarem a girar.

Aquests últims dies han estat molt atrafagats.

Hem estat una setmana a Sant Cugat per acabar de tancar les coses que teníem pendents, assegurances, vacunes, visats i un llarg etcètera. Però el més important, ens hem acomiadat de molts amics i familiars que no veurem durant força mesos. I també de la ciutat, del centre, dels seus bars, el ZumZum on hem passat moltes estones l'últim any i els racons on solem anar a passejar.

Els dinars, sopars i visites per acomiadar-se de la família han estat una constant i no hem parat, gràcies a tots.

Amb els amics ens hem anat veient, ha estat perfecte, però el sopar d'acomiadament del dimarts passat on vareu venir molts de vosaltres va ser genial. Us trobarem a faltar.

 

 
Preparant la barbecue al jardi.
La Júlia amb la seva fillola, la Berta. La Sílvia, la Mireia i la Míriam.
Ara que ja tornem a estar instal·lats a Londres, tenim la sensació d'haver començat el viatge, ja ho tenim tot apunt i esperem contents el 26 de novembre per començar a agafar distància i trepitjar llocs desconeguts.

 

2 comentaris:

  1. Nosaltres també us trobarem a faltar...parellassa! Mil gràcies per aquests dies a London. Ha estat genial! Petons i abraçades

    ResponElimina
  2. Ha estat un gran cap de setmana. Finalment hem fet de guirirs a Londres gràcies a vosaltres. Una abraçada xavals.

    ResponElimina