divendres, 2 d’agost del 2013

De asados...

L'objectiu era arribar a Montevideo com a molt tard diumenge a migdia. Ens havien convidat a un asado de diumenge i, està clar, no podíem deixar la cosa pel dilluns. Així que el dissabte al vespre vam anar cap a l'aeroport de Puerto Iguazú per volar cap a Buenos Aires. Ara només faltava veure com entràvem a l'Uruguai. La primera opció era el ferry, creuar el Rio de la Plata, encara que fos de nit, ens feia gràcia. Però el ferry de les 23:55 del dissabte havia desaparegut... El nostre asado començava a perillar!

Preparant el dinar.

Andreu en plan asados professional.

 

Sort que el Pau va pensar amb el cap i va proposar d'anar-hi en bus. De tan fàcil que era aquesta opció no ens havia passat pel cap! Així que vam tornar a passar una altra nit al bus i vam despertar a Montevideo amb el temps just per deixar les maletes al hostel i anar cap a casa del Leo i la Mariana.

La família al complert atacant el pot de dulce de leche.


Asado de tira, colita de cuadril, chorizos (o butifarres si ho volem dir a la catalana)... Tot això amb unes quantes ampolles de vi i les seves tres filles corrents pel mig de la cuina. Ah! I de postres panqueque de dulce de leche per si ens haviem quedat amb una mica de gana.

Panqueque de dulce de leche per tirar avall el asado.

 

Que de gust que ve un diumenge en família quan fa més de vuit mesos que no veus la teva! L'Ema, la mitjana, ens va oferir una sessió de cants mig en anglès mig en castellà com a comiat. La Mariana ens va fer pujar tots al cotxe i ben apretadets vam anar a fer una volta per la costanera. La primera idea era anar-hi caminant però la boira i el fred que feien ens van fer canviar d'idea.

Revisant el mòbil amb la cantora Ema.

 

Vam arribar al hostel cap a les set del vespre amb la panxa plena, vam deixar passar unes horetes davant la tele amb l'estufa al costat, vam planificar la nostra setmana a l'Uruguai i cap al llit.

Amanida per acompanyar la carn.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada