divendres, 4 d’octubre del 2013

Live & Skate in LA

Deixem enrere l'estat de Nevada i entrem al paradís dels surfers: Califòrnia; primera parada: Los Angeles. Així que ens vestim per a l'ocasió i comencem.

Outfit LA.

Imitant la gran Monroe.

 

Hem passat la nit en un motel de carretera, per fer-ho més autèntic, i després d'un petit contratemps amb les claus del cotxe, algú les ha oblidat dins del maleter, anem directes cap al Kodak Theatre. Entre guiris i venedors de tours per la ciutat, arribem al Chinese Theatre i intentem encaixar els peus o les mans dins les petjades d'alguna estrella de Holliwood. Just al costat hi tenim el teatre on es lliuren cada any els premis Òscar, que, sincerament, me l'imaginava més gran i des del Kodak... les lletres de HOLLYWOOD a la muntanya! Són tan pel·liculeros aquesta gent. Ens encanta!

Dins del Kodak Theatre.
And the winner is...
Davant del Chinese Theatre.

 

Quan ens cansem de trepitjar estrelles pel Passeig de la Fama tornem al cotxe i anem cap a les cases del famosos a l'ajardinat barri de Beberly Hills. Amunt i avall, avall i amunt... seguim un parell de limousines que sembla que porten a algú interessant a dins però res de res... les baranes són massa altes. Unes quantes compres per Rodeo Drive i cap a la platja!

De 'watching' per Rodeo Drive.

Venice Beach.

 

Amb un tros de pizza en una mà i un skate a l'altra anem cap a Venice Beach, territori surfer on els hi hagi, a passar la tarda. En aquesta platja hi ha una barreja interessant de gent: hippies que parlen sols, surfers repentinats, turistes perduts... fins i tot algun actor famoset de CSI Los Angeles perquè en una punta del passeig ens trobem que estan gravant un episodi d'aquesta sèrie.

100% adaptat al medi.
Els 'famosillos' de Venice Beach.

Tranquils que és de broma!

 

Un cop s'ha fet de nit anem cap a l'antic parc d'atraccions de Santa Mónica que hi ha sobre un moll de fusta. Fem una volta ràpida entre llums de colors i tornem cap al cotxe per anar a buscar un lloc per sopar, l'olor d'hamburguesa constant que hi ha a l'ambient ens ha obert la gana. Un bon menú del Mc Donalds drive thru de Malibú i cap a buscar un altre motel on passar la nit.

Parc d'atraccions de Santa Mónica.

 

 

1 comentari:

  1. Que bones les fotos de les dues últimes entrades! Quin trio!!! Esteu ben adaptats al lloc! A seguir disfrutar com feu!!! Molts records des de la super turística Cuzco!

    ResponElimina