dimarts, 18 de desembre del 2012

Selva i safaris. Chitwan.

Abans de començar a preparar el vitaje pensàvem que Nepal només era el país dels Himàlaies. Però a la part sud del país de muntanyes, poques. Tenen una selva que es troba dins d'un parc natural força ben regulat per l'exèrcit (les coses com siguin), en el que hi pots trobar des de tigres de bengala a rinocerons o des de boes a micos de tots els colors i mides.

Així que després de Kathmandú, Barakphur i l'Everest, hem agafat un autobús que amb unes 6 hores ha recorregut els 100 km que hi ha des de la capital fins a Sauraha, Chitwan.

El parc val la pena visitar-lo si hi pases a prop. Bàsicament s'hi fan safaris, per tal d'intentar veure els animals salvatges, ja sigui a peu, en jeep o sobre un elefant. Nosaltres els hem fet tots i excepte el tigre de bengala que no s'ha deixat veure, hem vist la majoria d'altres animals. Les fotos són la millor manera d'explicar-ho, així que us en deixem un recull.


Un dels rinos que s'ha deixat veure millor

Seguint les petjades del tigre de bengala

Creuant en canoa el riu que delimita el parc a la zona nord est

De safari en jeep. 4 hores de selva.

A l'elefant breeding center.

De safari damunt d'aquesta gran elefanta.

Passant la nit a una torre d'observació al mig de la selva.

Camps de mostassa a l'entrada del parc.

I ara cap a l'Índia...




4 comentaris:

  1. Que bé!! Ja fa dies que anavem fent visites al blog esperant un post nou. No deu ser fàcil trobar internet per aquests racons de mon. Nepal sembla un país variat i interessant. Les fotos són molt ilustratives, quina cara de contents que feu dalt del Jeep!!! La del camp de mostassa m'agrada molt.
    A veure si hi ha sort i aviat podeu penjar alguna cosa de la India.

    ResponElimina
  2. Aixo és viure. Quina enveja !!!! Sorpren veure un parc natural a aquesta part del món. Trobar animals salvatges si, però tant protegits sembla estrany, encare que està superbé. Segui disfrutant i sobretot enviant notícies tant regularment com pugeu, sempre hi ha qui estem esperant.

    ResponElimina
  3. aquest últim comentari és de la Lali

    ResponElimina