dimecres, 9 d’octubre del 2013

Dotzenes de 15 a Portland, Oregon.

Demà hem de ser a Seattle i encara ens queden uns quants quilòmetres per davant, així que a Portland només li dedicarem unes horetes. Poc temps però molt productiu, tenim moltes coses a fer. Per exemple buscar una Apple Store i intentar revifar el mòbil del Pau que va morir fent el Camí de l'Inca. La Clàudia també s'hi apunta i aprofita per dir al dependent que el seu mòbil 'shutdown when she tries to take pictures'. Marxem al cap d'unes quatre hores, dinats, amb un mòbil nou pel Pau i la bateria del de la Clàudia canviada.

Us presentem: la dotzena de quinze!

Repassem els 'hightlights' de la ciutat i ens adonem que fa unes hores que passegem pel que la guia diu que és el més important. Si, si, un centre comercial. El Pioner, per si un dia hi voleu treure el cap. Veient el criteri d'aquell que va escriure aquestes pàgines decidim fer la nostra pròpia selecció que consisteix en el Jardí Xinès que hi ha al downtown i la botiga Voodoo Doughnuts, sembla ser que tot una institució aquí. El jardí el veiem desde la porta perquè ens demanen 10$ per cap i avui ja hem gastat prou. A la botiga de donuts si que hi entrem, després de fer mitja hora de cua al carrer, i en sortim amb una Voodoo Dozen. Com que n'hi havia tants i de tants colors ens hem sentit perduts i ens hem deixat aconsellar sense entendre ben bé com anava la cosa per una refetona dependenta.

El més destacable de Portland: Voodoo Doughnuts.


Amb una enorme caixa gegant rosa sota el braç hem anat cap al Mt. Tabor, un bosquet enmig de la ciutat amb bones vistes sobre el 'downtown' on la gent hi va a córrer, hem obert la caixa i hem començat a menjar... Quan ja anavem a atacar el tercer donut és quan ens hem adonat que els números no quadraven. Dos donuts per cap si som tres fan un total de sis donuts. Una dotzena són dotze (a casa nostra com a mínim) i dotze menys sis són sis. Doncs... a la caixa encara n'hi havia nou! Però no ens hem preocupat gaire... fa dies que vam aprendre que aqui, als States, tot és a 'lo grande'.


Torna'm els meus donuts!



Una volta per la SW 23rd Av. o el que moltes revistes qualifiquen com la millor avinguda de shopping dels USA i altre cop al cotxe. Objectiu: Seattle.

Hi ha qui va a còrrer al parc... Nosaltres hi anem a berenar.

 

 


 

5 comentaris:

  1. Julia, ja veig q has recuperat l'uniforme de viatje!!! (3a foto) Gairebé ploro d'emoció!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Tores aquestes porqueries us vau menjar? Tornareu refetons com la dependenta !!

    ResponElimina
  4. Mmmmm donuts!!!!! Ens encanten!!! juntament amb els Kinder és clar!! Disfruteu molt família!! Us anem seguint! Petons dels 4!

    ResponElimina