dilluns, 26 de novembre del 2012

Adéu Londres, hola Manama.

Demà és el gran dia.

Demà a mig matí sortim direcció Bahrain (parada tècnica, d'un parell de dies) per seguir cap a Nepal (inici real del viatge).

Aquest cap de setmana ha estat un cap de setmana tranquil, molt més del que esperàvem, pocs nervis i ultimant els darrers detalls. Acomiadar-nos de la gent de Londres, Lídia, Aleix i Georgina (sopar i còctels dissabte i Brunch diumenge) i començar a creure'ns que això ja comença.

Molta il·lusió i ganes, de moment sembla que ho tenim tot més o menys controlat i que el viatge arrencarà tranquil·lament. Ens falta enviar uns quants mails a amics i familiars, pero ho anirem fent durant els pròxims dies.

Adéu Londres, hola Manama.

2 comentaris:

  1. Home, s'ha de dir que el brunch del Pau (Ivan style) passaria directament al #1 de London i comarca. Li sumes la recepta gelosament guardada de la poció secreta de la Júlia, i tachan!! Com nous després de cocktails, pork ribs, Vietnamese drinks i lu que faci falta!! Lili, si em llegeixes: crec que el remei de la Júlia i el Pau m'agrada més que sortir a comprar un meló... =)

    En fi, gran record del vostre últim cap de setmana a Londres, se us trobarà a faltar.

    Have a nice trip my friends!!

    ResponElimina