dimarts, 20 de novembre del 2012

L'equipatge II. Cargol treu banya.

Doncs res... que aquest matí ens hem decidit a treure les maletes del traster i veure si hi cabien tots els petrecols "imprescindibles" que hem anat ajuntant des de fa dies. Tot i que sempre que hem comprat alguna cosa la mida i el pes eren les dues característiques més importants a tenir en compte, la suma de moltes petites coses de vegades fa un tot massa gran!

La paradeta

Ui! Quants paquetets que tenim! Que si el llençol de seda, que si la mosquitera plegable, que si la motxilleta ultra light, que si el sac de dormir compacte, la tovallola-decathlon, la bossa-ampolla d'aigua, la funda impermeable de la motxilla, l'hamaca de tela de paracaiguda, la corda just in case, l'adaptador internacional, la farmaciola viatgera, el necesser últim model... i si, també les sabates i alguna coseta de roba! Ah! I el banyador per quan arribem a les Marqueses! Totalment imprescindible.

La veritat és que ha valgut la pena haver-se mirat bé això de la mida i el pes de les coses i haver pensat detingudament què cal i què no cal o més ben dit què és allò totalment imprescindible i què és allò que no és absolutament necessari perquè ens ha cabut tot a la maleta sense gens d'esforç i de moment encara ens sobra espai (això no ho volem dir gaire alt).

Les motxilles preparades

I res... que aquí ens teniu amb les motxilles carregades! Amb el pes que portem, que serà més o menys el definitiu, hem ajustat les mil vetes que tenen i ja estan llestes per començar el viatge. S'ha de dir que la motxilla del Pau pesa uns 16,5kg i la meva uns 12kg aproximadament. No sé què en penseu vosaltres però per mi és al·lucinant! Quant devia pesar la meitat del pis de Sant Cugat que em pertocava a mi? No m'atreveixo a dir un número però segur que mooolt més de 12kg!

Auto foto aventurera

Apa amics! Seguim informant!

 

1 comentari: